26.12.2013

Julekort til det høye nord

I begynnelsen av desember begynte Thea og planlegge julekortene til sine slektninger i Bodø. Hun satt ved kjøkkenbordet og malte papir i forskjellige nyanser i grønt, brunt, rødt og blått. Disse tok jeg vare på, og vi brukte dem til nettopp det hun hadde tenkt: julekort til farmor, farfar og tante :)

Farfar fikk dette kortet


Thea var med i prosessen, bestemte hvem som skulle få hvilken figur, og hun var også sjefen over embossingpulveret som er brukt på kraftkartong og figur. Mesteparten av akvarellarkene ble brukt til panelene, og resten limte vi på tykk kartong og stanset ut figurene. Hun var også limsjef da papirstrimlene til innsiden skulle limes sammen <3

Innsiden
Alle 3 kortene er like innvendig, men bildene er ulike, det samme er vevingen av papirstrimlene som holder bildene på plass. Bildet kan tas ut i toppen, for å kunne plasseres i glass og ramme på veggen :)


Detalj innvendigKortet til tante, onkel og de tre søskenbarna hennes

Dette er preget av mer lysere nyanser av fargene, og Thea er KJEMPEFORNØYD med dette. Her har hun fått leke seg litt med Distress Paint Brushed Pewter på lykta.


Detalj innvendig


Og kortet til farmor Detalj innvendig

Hva vi brukte:
Aquarellark malt med ymse vannmaling og shimmermaling
Kraft og hvit Bazzill
TH dies: Winter Wonder, Rustic Lantern, Ice Skates
TH Snøflak stempler
Watermark stempelpute
Hvitt embossingpulver
Distress Paint Brushed Pewter
Skjærebrett, ATG, Panokitt, varmepistol

Tusen takk for titten, og ha en fortsatt hyggelig julehøytid:)

2 kommentarer:

  1. Hi Lisbeth, these are a joy and look like you had such fun making them. I am so pleased to be seeing you a bit more. hope you had a wonderful Xmas and lots of love from me xx

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...