29.08.2012

Maritimt takkekort

Da er ferien fra scrapping over, og ny giv i bloggen :)
 
På tur hjem fra hytta hadde vi et problem. Et stinkende problem. Søppelsekken!
Å bare dumpe den i en container et eller annet sted var ikke helt vår greie, så vi stoppet både her og der og spurte pent om å få bli kvitt bleie-posene mot betaling. Men nei. Vi ble forresten anbefalt (på en bensinstasjon) å stikke innom SHMIL i Sandnessjøen for å kaste det der. SHMIL var stengt for mottak denne dagen, men den ansatte der skulle finne lederen og høre om det kunne gjøres et unntak for lettere frustrerte hytteturister.
Omsider kom lederen gående (vi hadde da ventet ei god stund og var i ferd med å snu), og sa at dette skulle det bli en orden på til tross for at det var stengt for kunder. Å kjøre 100 mil hjem, med en søppelsekk baki bilen skjønte han godt var lite fristende. Han kunne ikke ta imot betaling for søppelsekken, siden det var stengt, så vi fikk levert sekken gratis :) Jeg sa til sambo der og da at dette mennesket fortjener et TAKKEKORT!!!

Har brukt Spellbinder-dies, bånd fra Europris, mønsterark fra Papirdesign, og stempel fra PSX. Ja, og så er dymoen tatt i bruk :) Motivet er fargelagt med Prismacolor. Den brune ramma rundt stempeltrykket er klippet ut fra ytterkant på den største dien, og innsiden av den neststørste dien- for så å bli embosset med begge dies slik at det ble mer struktur. Jeg skjøv den minste dien litt nærmere den andre i toppen for å få bredere kant nede.
 
Innsiden er tildels pyntet på samme måte, med en pengelomme på venstre siden. Skal putte en 50-lapp oppi der slik at vår hjelpende engel kan kjøpe noe godt til kaffepausa :) Teksten på lommen er; "Smil til verden, og verden smiler tilbake".
 
Dette er jo det minste man kan gjøre som takk for hjelpen :D
 
Takk for titten

3 kommentarer:

 1. Så fint kort, passende takk til en vennlig sjel. :)

  SvarSlett
 2. Pent av mannen å ta mot sekken gratis, men jammen enda mere imponerende og omtenksomt av deg å sende takkekort! Sikker på at det blir godt mottatt!
  Har tittet litt rundt i bloggen din - så utrolig mye fint du lager!
  Tusen takk for veldig koselige ord i nybloggen min - tok litt tid før jeg fant meldinga : )

  Klem fra Kari - bosatt i nabokommunen din, Trysil : )

  SvarSlett
 3. Må si som Kari, nesten mer imponerende at du er så omtenksom. Men det er nok sant som de sier, what goes around comes around! Så jeg gjetter på at du har ekstremt god Karma :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...