01.09.2011

Ute etter bråk?

Som et kjærkomment avbrudd i barnealbum-scrappinga mi, så lagde jeg denne LOen etter inspirasjon av Scrapping.no sin utfordring Dyr og humor , og jeg tror pinadø jeg drister meg inn på Scrapperikets utfordring 34  Sverting/ revne kanter også :D Beklageligvis "litt" varierende fargegjengivelse på bildene...

Hundene på bildet er Spot og Shakira. Hvem som er hvem av den? Flekker... ;)
Basisarket er BoBunny's Beautiful Life Collage. Det er ikke ofte jeg drister meg til å bruke et mønsterark som base altså...

Tittelen er skrevet ut med fonten "Beat my guest", funnet på nettet. De to papirlappene jeg limte bokstavene på er fra rotekassa mi etter at jeg testet ut alkoholblekk for første gang. Så disse lappene har samme size som filtbiten man setter på blending tool'en. Lappene er sydd sammen med scrappersfloss som er farget med tusj.
Her skimtes en liten flik av Magic Mesh. Klokka har jeg klippet ut fra et mønsterark fra Nille (tror jeg) og påført crackle og glossy accent. Den nederste fotomatten er bazzill med svertete og revne kanter. Denne kartongbiten fikk en del juling før jeg var ferdig med den; rullet, krøllet, dyppet i stempelputa, brettet ut, sprayet med vann, krøllet igjen... Mellom bazzillen og bildet er det kaffefilter. Denne har fått farge fra bazzillbiten hehe, siden jeg la kaffefilteret under bazzillen for absorbering av fukt. Alle revnene i kaffefilteret stammer fra at jeg la det mellom de to embossingmattene og kjørte hele greia gjennom BigShoten til slutt :D Syns det ble en kjempekul effekt av "embosse-runden"- for hele arket ble helt oppsprukket!
Blomsterkaoset... Jeg har fargelagt hvite papirblomster og revet de i små deler. Prøvde å få frem kaoset som to hunder kan lage av sofaputer mens menneskene er borte ;) De oransje blomstene har jeg bare klippet litt i her og der. Stilkene er snurret, men ikke på den vanlige snurremåten. Den lilla blomsten er fra Petaloo <3
Kaffefilter som har fått journalstempeltrykk. Fargen på denne er faktisk samme farge som filteret under bildet, men fikk en HELT annen farge på denne. Noe jeg syns er kjempekult :D Hadde forøvrig ingen planer om at det skulle være med et hjerte på denne LOen, men da jeg så på restene av kaffefilteret jeg hadde mishandlet- så så jeg en hjerteform...kunne ikke annet enn å klippe ut og la det bli med :) Stort sett kun stempelputa som farget denne også, men litt oransje tusj er med på den. Stempelputa jeg har brukt på denne LOen er Distress Vintage Photo.
Brukte Spellbinders label 15 for å stanse ut bildet, mens bazzillmatten måtte skjæres ut (ytterkant av den største diesen).
Såååå, hvor mange tenner ser man på bildet?
Ha en flott dag, og takk for titten :D

5 kommentarer:

 1. Tusen takk :) Hadde det så gøy da jeg lagde denne. Nesten så jeg har lyst til å prøve å scrappe samme bilde i Steampunk også... Passr jo fint med kjettinger, nagler etc til disse "udyrene" :)

  SvarSlett
 2. WOWWW, denne var skikkelig stiiiilig og proppet med detaljer, super :))
  Tusen takk for at du deltar, hilsen Unni på Scrapperiket :)

  SvarSlett
 3. Skikkelig kul LO med knallflotte farger!

  Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår!

  Linda, Scrapperiket

  SvarSlett
 4. Kjempemorsomt bilde dette her, artig LO du har laget!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...